meet & Greet 26 september 2024

Op 26 september 2024 organiseren wij een 'Meet & Greet'. Tijdens dit evenement kun je kijken welke organisaties in Lelystad allemaal vrijwilligers zoeken. Ontdek de kloppende hartslag van vrijwilligerswerk in Lelystad. 🌟 Laat je inspireren en ga in gesprek met de mensen achter de missies die het verschil maken. Of je nu wilt bijdragen aan de gemeenschap, nieuwe vaardigheden wilt opdoen of gewoon wilt ontdekken wat er allemaal mogelijk is, deze dag is jouw sleutel tot vrijwilligersavonturen! Wij staan klaar met warme koffie en thee, een knusse sfeer en wie weet, misschien zelfs met een kleine verrassing voor jou! 💫 Mis dit niet en zet deze datum alvast in je agenda voor een onvergetelijk avontuur in vrijwilligersland! 🌈  

Datum : Donderdag 26 september 2024
Tijd : 18.00 - 21.00 uur
Locatie : Corneel
Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie volgt.

Vertegenwoordig jij een maatschappelijke organisatie, stichting of (sport)vereniging, dan vragen wij wel om je aan te melden via onderstaande link.

Klik hier voor meer informatie en om een tafel te reserveren als organisatie

Nieuw

nieuw op ons platform :   Tijd per activiteit + make-over

Het is nu nog makkelijker om je match te vinden: de tijdsinvestering per activiteit/vraag is uitgebreid en heeft een geweldige make-over gekregen. Ook het plaatsen is vernieuwd en slim gemaakt met AI. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar.

Lees meer

wie zijn wij?

De Vrijwilligerscentrale van Welzijn Lelystad is het brede platform voor al het vrijwilligerswerk in Lelystad. Wij zijn er voor alle inwoners uit de stad. Het doen van vrijwilligerswerk biedt vele voordelen. Het is goed voor je gezondheid, je blijft langer fit en je ontmoet nieuwe mensen. Het is ook heel dankbaar en zinvol om vrijwilligerswerk te doen, want je kunt écht van betekenis zijn voor een ander.  De Vrijwilligerscentrale stimuleert alle vormen van vrijwillige inzet.UitertonFoto : Verpleeghuis De Uiterton, Woonzorg Flevoland 

 


Voor organisaties

Ben je op zoek naar vrijwilligers voor jouw organisatie, activiteiten of cliënten? Plaats gratis vrijwilligersvacatures of reageer op passende vrijwilligers in de buurt.

Vacature plaatsen

Samen met je collega's iets doen?

Help elkaar

inspirerende verhalen

vrijwilligerswerk in jouw buurt

Klik hieronder op jouw wijk en vind alle openstaande hulpvragen bij jou in de buurt. 

Atolwijk Bolder Boswijk Botter KustwijkLelystad-Haven Warande Stadshart De Waterwijk en de Landerijen Zuiderzeewijk. 

Klik hier om een totaaloverzicht van de Lelystadse wijken te zien inclusief een kaart van Lelystad.


UitertonFoto : Verpleeghuis De Uiterton, Woonzorg Flevoland 

 


Matches in je inbox   

Maak een gratis profiel aan en ontvang je matches vrijblijvend in je inbox. Handig!

Profiel aanmaken →

Een meisje dat confetti naar de kijker blaast tegen een achtergrond van vrolijke graffiti.

Antwoord op al je vragen

In ons helpcentrum vind je antwoorden op al je vragen over vrijwilligerswerk, helpen of impact maken. Van veiligheid tot matching, we staan voor je klaar.  

Naar het helpcentrum

A thank you to our partners