Bestuursleden

Bestuursleden

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Kustwijk: Saerdam, Vliegend Hert, Fortuijn
Categorie:
Bestuur & strategie
Kan online / thuis:
Ja
Tip anderen via:

Stichting Zeekadetkorps Lelystad is nu op zoek naar 3 bestuursleden als uitbreiding en vervanging van het huidige bestuur.

Bestuursleden van het Zeekadetkorps Lelystad geven leiding aan het Zeekadetkorps. In beginsel zijn er vacatures voor zowel de voorzitter, secretaris als penningmeester. Het bestuur komt (op dit moment) 1 keer per 2 maanden bijeen. Daarnaast vertegenwoordigen bestuursleden het Zeekadetkorps bij externe activiteiten. Het bestuur onderhoudt de bestuurlijke relaties en de relaties met het bedrijfsleven.

Het is prettig als bestuursleden beschikken over een eigen actief netwerk binnen Lelystad en directe omgeving. Affiniteit met jeugdwerk is prettig maar niet noodzakelijk. De dagelijkse leiding van het Zeekadetkorps is in handen van het kader onder leiding van de commandant. De belangrijkste taken van bestuursleden zijn (financiële) administratie, relatiebeheer, sponsorwerving en de vertegenwoordiging van het korps binnen de Vereniging Zeekadetkorps Nederland.

Algemene ontwikkeling, kennis en levenservaring zijn belangrijk. Bestuurlijke ervaring is gewenst evenals een actief netwerk in Lelystad en omgeving. Voor de penningmeester geldt dat gebruikt wordt gemaakt van een software pakket.

Nieuwe bestuursleden worden ingewerkt door de huidige voorzitter. Hoewel de zittingstermijn van de voorzitter inmiddels is verstreken is hij gaarne bereid nieuwe bestuursleden gedegen in te werken.

  • De vraag van Joop is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad
Laat Joop weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Bestuursleden" van Joop.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Joop is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad