Technische vrijwilliger(s)

Technische vrijwilliger(s)

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Lelystad
Categorie:
Computer, Creatief & muziek, Digitaal & IT
Tip anderen via:

Radio Lelystad is de lokale omroep van Lelystad. Wij zijn een publieke omroep die samenwerkt met de NOS en Omroep Flevoland. De omroep bestaat uit 35 vrijwilligers en 3 fulltime journalisten. Radio Lelystad is op meerdere mediaplatformen actief zoals: Radio, website, Facebook, Instagram en YouTube. Wij maken muziekprogramma's maar vooral ook informatieve programma's gericht op Lelystad.

Uiteraard krijg je eerst een goede uitleg/cursus hoe de radiostudio werkt, Na de cursus ga je onder begeleiding al direct techniek doen.

Een programmatechnicus is de spil in het radioprogramma. Jij draagt zorg dat de presentator en zijn gasten zo goed mogelijk op zender overkomen.

Je start de muziek in, zorgt dat de juiste radiojingle gestart word bij het juiste programma-item, communiseert met de presentator over waneer welke muziekstuk, hoeveel tijd de presentator nog heeft enz... Jij bent voor de presentator het baken in het radioprogramma. Je bent dus eigenlijk regiseur en technicus tegelijk. Via het mengpaneel zorg jij dat alles prima klinkt en te horen is op zender.

Wij vragen van jou een inzet van gemiddeld 2 uur per week of op evenementen een middag of avond. De uren zijn meestal in de avond of op zaterdag. Voel jij je ook betrokken bij de stad en wil je samen in een leuk team van vrijwilligers meewerken aan nieuwsverspreiding, dan is deze vacature zeker iets voor jou. Wil je meer over Radio Lelystad weten? kijk of luister dan eens naar onze radioprogramma's of volg ons op de socialmediakanalen.

Je kunt ingezet worden op studioprogramma's maar ook op leuke evenement in de stad, uiteraard altijd in overleg.

Leuke maandelijkse live uitzendingen zijn bijvoorbeeld het Radio Café vanuit de Bibliotheek, of het Weekend Café wat een samenwerking is met Omroep Flevoland. Maar ook grote evenement zoals Jordaan in de Polder en Lelystart. Ook audiofragmenten digitaal monteren behoort bij je functie, dit kan door onze moderne automatisering ook vanuit huis gebeuren. Of gezellig met een journalist mee opstap voor een interview, camera bedienen, geluid, affijn jij en je collega zorgen ervoor dat het er prima opstaat.

  • De vraag van Jan is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad
Laat Jan weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Technische vrijwilliger(s)" van Jan.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Radio Lelystad
Geplaatst door:
Profielfoto van Jan
Jan
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Jan
  • De vraag van Jan is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad