csrf
Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad logo
Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad

Wie helpt om Tour of Art nóg beter te maken?

Wij zijn op zoek naar een nieuw, enthousiast bestuurslid dat graag mee wil helpen in de organisatie van ons mooie evenement, de Tour of Art Flevoland. Tour of Art Flevoland is een breed gewaardeerd kunstevenement, dat we graag steeds nóg beter blijven maken! Daar is tijd en energie van vrijwilligers voor nodig, waaronder een goed bestuur. Onze groep vrijwilligers is de laatste paar jaar fors gegroeid, en we hebben ook een prima bestuur! Waarom dan toch een oproep? De bedoeling is dat wij een 5-hoofdig bestuur hebben. Maar op dit moment hebben we maar 4 bestuursleden. We hopen dus iemand te vinden die ons enthousiaste en gemotiveerde team wil versterken. Heb je interesse? Reageer dan op deze oproep, en vraag een vrijblijvend gesprek aan de voorzitter en/of een ander bestuurslid. Ook het meedraaien met een bestuursvergadering om de sfeer te proeven is mogelijk. Wij zijn een culturele stichting, dus enige feeling met kunst en cultuur is natuurlijk prettig. Niet alleen voor ons, maar ook voor het nieuwe bestuurslid zelf. Het maakt je 'werk' toch veel leuker als je je inzet voor iets waar je een fijn gevoel bij hebt!?

Lees meer

structureel

Kustwijk: Houtribhoogte Zuid

Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Creativiteit & muziek

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuw, enthousiast bestuurslid dat graag mee wil helpen in de organisatie van ons mooie evenement, de Tour of Art Flevoland.

Tour of Art Flevoland is een breed gewaardeerd kunstevenement, dat we graag steeds nóg beter blijven maken! Daar is tijd en energie van vrijwilligers voor nodig, waaronder een goed bestuur.

Onze groep vrijwilligers is de laatste paar jaar fors gegroeid, en we hebben ook een prima bestuur! Waarom dan toch een oproep? De bedoeling is dat wij een 5-hoofdig bestuur hebben. Maar op dit moment hebben we maar 4 bestuursleden. We hopen dus iemand te vinden die ons enthousiaste en gemotiveerde team wil versterken.

Heb je interesse? Reageer dan op deze oproep, en vraag een vrijblijvend gesprek aan de voorzitter en/of een ander bestuurslid. Ook het meedraaien met een bestuursvergadering om de sfeer te proeven is mogelijk.

Wij zijn een culturele stichting, dus enige feeling met kunst en cultuur is natuurlijk prettig. Niet alleen voor ons, maar ook voor het nieuwe bestuurslid zelf. Het maakt je 'werk' toch veel leuker als je je inzet voor iets waar je een fijn gevoel bij hebt!?

Praktische informatie

Maandelijks 10 tot 25 uur

Locatie

Kustwijk: Houtribhoogte Zuid

Bijzonderheden

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Impactgebied

Evenementen & festivals
Kunst & cultuur

Categorie

Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook