Gezocht: Penningmeester

Gezocht: Penningmeester

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Kustwijk: Boeier
Categorie:
Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Financieel & juridisch
Tip anderen via:

Onze huidige penningmeester wil gaan stoppen met deze functie, maar het is ons nog niet gelukt om een opvolger te vinden. Gelukkig doet hij het nog steeds, maar het moment dat hij echt gaat stoppen komt dichtbij.
Tot de taken van de penningmeester behoren in ieder geval het opstellen van de jaarlijkse begroting en die door het bestuur laten goedkeuren, het door het jaar heen bijhouden van de status van de financiën t.o.v. de begroting en de planning, en de rol van bestuurslid. Dat laatste houdt in: vergaderen, gezamenlijk met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid van de stichting en de organisatie van onze hoofdactiviteit: de Tour of Art Flevoland. Tevens het aanvragen van subsidies en fondsen, in samenwerking met de voorzitter.
De huidige penningmeester houdt ok de boekhouding bij. Als de nieuwe penningmeester dat liever niet doet, dan is de huidige penningmeester graag bereid om de boekhouding te blijven doen (zonder bestuurslid te zijn). De huidige penningmeester heeft een heel mooi programma opgezet, waardoor continu de status gevolgd kan worden, en waarop ook gestuurd kan worden. Dit programma kan overgedragen worden naar de opvolger, en de penningmeester is ook graag bereid zijn opvolger in te werken.
Bestuurlijke en/of financiële ervaring is zeker een pre, maar niet per se noodzakelijk.
Het betreft een culturele stichting, dus enige feeling met kunst en cultuur is natuurlijk prettig. Maar ook dat is niet per se noodzakelijk.

  • De vraag van Erna is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad
Laat Erna weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Gezocht: Penningmeester" van Erna.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting Culturale
Geplaatst door:
Profielfoto van Erna
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Erna
  • De vraag van Erna is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad