csrf
Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad logo
Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad

Buurtbuschauffeurs Lelystad

De diensten van de BuurtBus Lelystad worden volledig uitgevoerd door vrijwilligers. Een vrijwilliger rijdt eens in de twee weken een blok van 3 tot 4 uur. De vrijwilliger is chauffeur van het 8-persoons busje en zorgt ervoor dat de reizigers comfortabel en op tijd reizen met de BuurtBus. Als vrijwilliger levert u een bijdrage aan de samenleving en helpt u mee om de wijken in Lelystad bereikbaar te houden! Er is een digitaal rooster waarop u zelf kunt inschrijven op de dagen en tijden die u uitkomen. Vooraf vindt er een (kostenloze) medische keuring plaats met aansluitend een proef/instructierit. Ieder jaar is er minimaal een leuk uitje met alle vrijwilligers.

Lees meer

structureel

Kustwijk: Houtribhoogte Zuid

Vervoer & transport

Beschrijving

De diensten van de BuurtBus Lelystad worden volledig uitgevoerd door vrijwilligers. Een vrijwilliger rijdt eens in de twee weken een blok van 3 tot 4 uur. De vrijwilliger is chauffeur van het 8-persoons busje en zorgt ervoor dat de reizigers comfortabel en op tijd reizen met de BuurtBus. Als vrijwilliger levert u een bijdrage aan de samenleving en helpt u mee om de wijken in Lelystad bereikbaar te houden!
Er is een digitaal rooster waarop u zelf kunt inschrijven op de dagen en tijden die u uitkomen. Vooraf vindt er een (kostenloze) medische keuring plaats met aansluitend een proef/instructierit. Ieder jaar is er minimaal een leuk uitje met alle vrijwilligers.

Praktische informatie

Maandelijks 8 tot 9 uur

Locatie

Kustwijk: Houtribhoogte Zuid

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Vervoer & transport
Delen:
Bewaar:
Print: