csrf
Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad logo
Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad

Vrijwilligers voor evenementen

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij het organiseren en helpen bij evenementen in Lelystad.

Lees meer

structureel

Atolwijk: De Veste

Marketing & communicatie
Projectcoördinatie

Beschrijving

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij het organiseren en helpen bij evenementen in Lelystad.

Praktische informatie

Eenmalig 10 tot 10 uur

Het mag ook elke maand of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Atolwijk: De Veste

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Ouderen

Impactgebied

Evenementen & festivals

Categorie

Marketing & communicatie
Projectcoördinatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Lelystad

Horecamedewerker

Kubus

Hou jij er van om in contact te zijn met mensen, een kopje koffie te serveren of een biertje te tappen en onze bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen? Dan hebben wij de perfecte vrijwilligersfunctie voor jou! Als horecamedewerker sta je achter de bar tijdens evenementen en speciale activiteiten. Je verwelkomt bezoekers met een glimlach, schenkt drankjes uit en rekent deze af. Je maakt een praatje met onze bezoekers en zorgt ervoor dat zij een aangenaam verblijf bij Kubus hebben. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere: • Het verkopen van drankjes en kleine versnaperingen; • Zorgen voor een nette foyer en keuken; • Bezoekers hartelijk verwelkomen en ze de weg wijzen in ons inspirerende gebouw; • Assisteren van de huismeester bij diverse taken, zoals het klaarzetten van koffietafels en meer; • Eventueel assisteren met publieksbegeleiding. Wat verwachten wij van jou? • Uitstekende sociale vaardigheden; • Het vermogen om zelfstandig te werken, met de juiste inwerkperiode; • Proactief en stressbestendig: je kunt omgaan met zowel rustige als drukke momenten; • Ervaring in de horeca is een pré, maar geen must! • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; • minimum leeftijd 18 jaar; • Affiniteit met Kunst en Cultuur is een pré. Flexibele werktijden en voordelen Je werktijden worden in overleg vastgesteld op basis van beschikbaarheid en inschrijving. Ze kunnen zowel in het weekend als doordeweeks vallen, afhankelijk van de geplande activiteiten. Het aantal uren dat je inzetbaar bent, varieert per maand. Je werkt soms zelfstandig en soms samen met andere collega-horecamedewerkers. Wat bieden wij jou? • Een dynamische en creatieve omgeving; • Volwaardig lid van ons culturele team; • Een exclusief kijkje achter de schermen; • Ruimte voor persoonlijke groei en initiatieven; • Begeleiding bij je vrijwilligerswerk; • Toegang tot jaarlijkse medewerkersactiviteiten; • Leuke vrijwilligersuitjes. Klaar om je gastvrije talenten in te zetten en deel uit te maken van ons team? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe jij het verschil kunt maken als horecamedewerker bij Kubus!

Structureel
Lelystad

Nestkasten controleren in Lelystad

Stichting Landschapsbeheer Flevoland

Met nestkasten helpen vogels bij de bestrijding van de eikenprocessierups. In het najaar worden de kasten nagekeken of er in gebroed is en schoongemaakt. Wil jij samen met vrijwilligers die in het broedseizoen gekeken hebben naar activiteit rond de kasten de kasten nakijken en schoonmaken? Kun je goed met een ladder werken en hou je van vogels, dan is dit een klus voor jou. Je maakt gebruik van materiaal van ons en krijg een goede uitleg over veilig werken en gebruik van gereedschap.

Project
Lelystad

Hulp gezocht bij reuzenberenklauwbestrijding

Stichting Landschapsbeheer Flevoland

Dit voorjaar wordt opnieuw op diverse locaties de reuzenberenklauw bestreden. Door de inspanning van de werkgroep staan er elk jaar minder dan het vorige jaar. Wil je meedoen om op een aantal plaatsen mee te helpen de reuzenberenklauw te bestrijden, neem dan contact op met Petra. Zij vertelt je alles over de plant en hoe je zo veilig mogelijk deze kunt bestrijden. Het benodigde gereedschap is aanwezig tijdens de werkdag. Deze locatie bevindt zich aan de Bosweg 30.

02-07-2024 en 5 meer
(kleine) groepen
Lelystad

Batavialand Allround Publieksmedewerker

Batavialand

allround publieksvrijwilliger ben je onderdeel van de publieksontvangst bij Batavialand. Een dagteam regelt de gehele publieksontvangst. Van de verkoop van tickets en producten tot informatieverstrekking aan de bezoekers. Dit gebeurt op verschillende plekken zoals in het museum, op de werf, op de steiger en op de Batavia. Gastheren/vrouwen, gidsen en verhalen vertellers wisselen gedurende de dag van plek. Zo is je dag bij Batavialand altijd afwisselend en werk je met verschillende mensen. VRIJWILLIGER AAN HET WOORD: ''DE GEZELLIGHEID ONDER VRIJWILLIGERS EN INTERACTIEVE ONTMOETINGEN MET BEZOEKERS VIND IK HEEL LEUK'' Rol en afdeling Als allround publieksvrijwilliger ben je zowel inzetbaar bij de publieksontvangst als op een plek om verhalen te vertellen. Het is eigenlijk een combinatie van bezoekers verwelkomen, tickets scannen, uitleg geven en rondleidingen geven. Wat verwachten we van jou? • We verwachten van jou inzet 1 á 2 x per 4 weken een weekenddag en/of 1x per week doordeweeks. Dit zal tijdens de kennismaking besproken worden. Werktijden zijn van 10:30 tot 17:00 uur. • Jij weet als geen ander de gasten zich welkom te laten voelen en het verhaal van Batavialand tot leven te brengen. • Je hebt een spontane en gastvrije houding. • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. • Engels en/of Duits spreken is een pre maar niet noodzakelijk. • Je bent zowel inzetbaar voor de werf als het museum en houdt ervan om je breed in te zetten in de organisatie. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Miki de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie.

Structureel
Lelystad

Vrijwilligers Bouw Waterschip

Batavialand

Wij zijn op zoek naar doeners met hart voor ambacht en cultuur. VRIJWILLIGERS AAN HET WOORD: “ IK VIND HET PRACHTIG OM SAMEN TE WERKEN AAN DE RECONSTRUCTIE VAN EEN 16DE -EEUWS WATERSCHIP OP AMBACHTELIJKE WIJZE” Afdeling en rol: We zoeken vrijwilligers die goed met hun handen kunnen werken en het ontzettend leuk om in onze unieke werkomgeving aan de slag te gaan. De werkzaamheden vinden veelal buiten plaats. Er is een enorme diversiteit aan werk: hout aftekenen, hout pasmaken, allerhande houtbewerkingen en mallen maken. Dit alles voor zowel kleine als grote bouwklussen. We gebruiken elektrisch gereedschap, stationaire machines (vlak-/vandiktebank) en handgereedschap zoals beitels etc. Wat verwachten we van jou? • Kennis en ervaring met werkzaamheden op het gebied van houtbewerking. Heb je hier geen ervaring mee, maar ben je handig ook dan kun je reageren. • Je bent minimaal 1 dag per week aanwezig; Je bent bereid in de nabije toekomst ook af en toe in het weekend te werken. • Je het een goede fysieke conditie en kan goed in een team werken. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Miki de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie.

Structureel
Lelystad

Medewerker afd. Seizoen

Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis

Op de afdeling Seizoen van kringloopwinkel De Groene Sluis komt er dagelijks van alles binnen zoals spullen voor kerst, paas en carnaval maar ook buitenspeelgoed, tuinartikelen en dierbenodigdheden, elke keer is het weer een verassing wat er gebracht wordt. Voordat het in de winkel komt te liggen wordt er bekeken of het verkoopbaar is. Als dit het geval is, dan worden de artikelen geprijsd, en gepresenteerd in de winkel. We zoeken nog een paar mensen die ons willen helpen op de afdeling Seizoen. Wij zijn voor alle openingsdagen (dinsdag t/m zaterdag) op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die 2 of meerdere dagdelen ons willen helpen op de afdeling Seizoen. De ochtenduren zijn van van 9.30 tot 13.30 en de middaguren van 13.00 tot 17.00 uur. We hebben een gezellig Seizoenen team, en de werkwijzen staan goed omschreven op papier. er is iemand die je zal inwerken.

Structureel
MDT
Lelystad

Zoeken vrijwilligers voor Patiëntsupport

Welzijn Lelystad Zorgvrijwilligers

Als vrijwilliger bij Patiëntsupport begeleid je mensen die naar het ziekenhuis moeten of een andere zorgafspraak hebben. Sommige mensen ervaren een hoge drempel. Jij stelt ze op hun gemak en helpt hen om alle informatie te begrijpen en geeft (als dat nodig is) terugkoppeling aan de zorg en/of familie. Patiëntsupport van Welzijn Lelystad bestaat uit een groep van enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Kom jij ons team versterken? Janette is consulent zorgvrijwilligers. Zij vertelt je graag wat deze mooie vrijwilligersfunctie inhoudt. Je kunt haar bereiken via een bericht.

Structureel