csrf
Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad logo
Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad

Batavialand Allround Publieksmedewerker

allround publieksvrijwilliger ben je onderdeel van de publieksontvangst bij Batavialand. Een dagteam regelt de gehele publieksontvangst. Van de verkoop van tickets en producten tot informatieverstrekking aan de bezoekers. Dit gebeurt op verschillende plekken zoals in het museum, op de werf, op de steiger en op de Batavia. Gastheren/vrouwen, gidsen en verhalen vertellers wisselen gedurende de dag van plek. Zo is je dag bij Batavialand altijd afwisselend en werk je met verschillende mensen. VRIJWILLIGER AAN HET WOORD: ''DE GEZELLIGHEID ONDER VRIJWILLIGERS EN INTERACTIEVE ONTMOETINGEN MET BEZOEKERS VIND IK HEEL LEUK'' Rol en afdeling Als allround publieksvrijwilliger ben je zowel inzetbaar bij de publieksontvangst als op een plek om verhalen te vertellen. Het is eigenlijk een combinatie van bezoekers verwelkomen, tickets scannen, uitleg geven en rondleidingen geven. Wat verwachten we van jou? • We verwachten van jou inzet 1 á 2 x per 4 weken een weekenddag en/of 1x per week doordeweeks. Dit zal tijdens de kennismaking besproken worden. Werktijden zijn van 10:30 tot 17:00 uur. • Jij weet als geen ander de gasten zich welkom te laten voelen en het verhaal van Batavialand tot leven te brengen. • Je hebt een spontane en gastvrije houding. • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. • Engels en/of Duits spreken is een pre maar niet noodzakelijk. • Je bent zowel inzetbaar voor de werf als het museum en houdt ervan om je breed in te zetten in de organisatie. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Miki de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie.

Lees meer

structureel

Kustwijk: Houtribhoogte Zuid

Administratie & receptie
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

allround publieksvrijwilliger ben je onderdeel van de publieksontvangst bij Batavialand. Een dagteam regelt de gehele publieksontvangst. Van de verkoop van tickets en producten tot informatieverstrekking aan de bezoekers. Dit gebeurt op verschillende plekken zoals in het museum, op de werf, op de steiger en op de Batavia. Gastheren/vrouwen, gidsen en verhalen vertellers wisselen gedurende de dag van plek. Zo is je dag bij Batavialand altijd afwisselend en werk je met verschillende mensen.

VRIJWILLIGER AAN HET WOORD: ''DE GEZELLIGHEID ONDER VRIJWILLIGERS EN INTERACTIEVE ONTMOETINGEN MET BEZOEKERS VIND IK HEEL LEUK''

Rol en afdeling
Als allround publieksvrijwilliger ben je zowel inzetbaar bij de publieksontvangst als op een plek om verhalen te vertellen. Het is eigenlijk een combinatie van bezoekers verwelkomen, tickets scannen, uitleg geven en rondleidingen geven.

Wat verwachten we van jou?

• We verwachten van jou inzet 1 á 2 x per 4 weken een weekenddag en/of 1x per week doordeweeks. Dit zal tijdens de kennismaking besproken worden. Werktijden zijn van 10:30 tot 17:00 uur.
• Jij weet als geen ander de gasten zich welkom te laten voelen en het verhaal van Batavialand tot leven te brengen.
• Je hebt een spontane en gastvrije houding.
• Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
• Engels en/of Duits spreken is een pre maar niet noodzakelijk.
• Je bent zowel inzetbaar voor de werf als het museum en houdt ervan om je breed in te zetten in de organisatie.

Lijkt het je leuk?
Neem dan contact op met Miki de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie.

Praktische informatie

Locatie

Kustwijk: Houtribhoogte Zuid

Impact

Impactgebied

Kunst & cultuur
Onderwijs & educatie

Categorie

Administratie & receptie
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Batavialand

Lelystad

Batavialand Gidsen gezocht

Batavialand

Als gids ben je onderdeel van de publieksontvangst bij Batavialand. Een dagteam regelt de gehele publieksontvangst. Van de verkoop van tickets en producten tot informatieverstrekking aan de bezoekers. Dit gebeurt op verschillende plekken zoals in het museum, op de werf, op de steiger en op de Batavia. Gastheren/vrouwen, gidsen en verhalen vertellers wisselen gedurende de dag van plek. Zo is je dag bij Batavialand altijd afwisselend en werk je met verschillende mensen. VRIJWILLIGER AAN HET WOORD: ''’DIE GROEP HAD MAAR EEN HALF UUR TIJD. MAAR ZE WAREN ZO GEÏNTERESSEERD DAT ZE HIER ANDERHALF UUR HEBBEN RONDGELOPEN.'' Rol en afdeling Graag versterken we ons team met vrijwilligers die het ontzettend leuk vinden de bezoeker mee te nemen in verhalen op een interactieve manier. Je weet als geen ander je verhaal aan te passen aan de doelgroep en de omstandigheden. De ene keer willen we prikkelen met een kort verhaal van 10 minuten, de andere keer is er tijd voor een uitgebreide rondgang en alle varianten daar tussenin. Kennis over de geschiedenis van Flevoland, scheepsbouw en/of de zeventiende eeuw is een pré, maar niet noodzakelijk. Wij zorgen voor de basisinformatie en helpen je om de verhalen eigen te maken. Wat verwachten we van jou? • We verwachten van jou inzet 1 á 2 x per 4 weken één weekenddag en/of 1x per week doordeweeks. Dit zal tijdens kennismaking besproken worden. Werktijden zijn van 10:30 tot 17:00 uur. • Jij weet als geen ander de gasten zich welkom te laten voelen en het verhaal van Batavialand tot leven te brengen. • Je hebt een spontane en gastvrije houding. • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. • Engels en/of Duits spreken is een pre maar niet noodzakelijk. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Miki de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie.

Structureel
Lelystad

Batavialand smeden gezocht

Batavialand

De werfsmederij van Batavialand wordt gerund door een team van enthousiaste vrijwilligers, onder leiding van onze Leermeester-smid, Wout Hammer. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het produceren van artikelen voor de werfwinkel, en het smeden met publiek. VRIJWILLIGER AAN HET WOORD: ''IK VIND HET GEWELDIG OM VAN EEN STUK IJZER EEN MOOI PRODUCT TE MAKEN, NAGELS TE SMEDEN VOOR HET TE BOUWEN WATERSCHIP EN MET DE BEZOEKERS EEN SPIJKER TE SMEDEN.'' Afdeling en rol De vrijwilliger heeft een passie voor metaal en het ambacht smeden, en deelt die passie graag met anderen. Onder begeleiding van een leermeester ga je dit bij Batavialand uitvoeren, of afhankelijk van je kennisniveau verder ontwikkelen. In een vuur smeed je het ijzer tot een prachtig product. Hiermee werk je mee aan de bouw van het waterschip en maak je producten die we verkopen in onze winkel. Je laat de bezoekers beleven wat het ambacht smeden inhoudt en geeft antwoorden op gestelde vragen. Door jouw enthousiasme en uitleg geef je de bezoekers de ultieme beleving van Batavialand mee. Wat verwachten we van jou? • Het verstrekken van informatie op enthousiaste wijze aan bezoekers en interactief betrekken bij het smeden. • Werken aan werkstukken ter demonstratie aan de bezoekers. • Veiligheid waarborgen. • Voor het vak smeden moet je fit en sterk genoeg zijn want je werkt met zware gereedschappen en materialen. • Jouw aanwezigheid volgens inzet in een rooster, waarbij ook wel eens een weekenddag, special evenement of vakantieprogramma inzet vraagt. Uiteraard doen we dit in overleg. De leermeester is aanwezig van dinsdag tot en met donderdag. De inwerkperiode zal op (één van) deze dagen plaatsvinden, dit in overleg met de leermeester. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Miki de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie.

Structureel
Lelystad

Batavialand Kanonniers gezocht

Batavialand

Batavialand is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kanonniersteam willen versterken. Elke eerste zaterdag van de maand gebeurt er bij Batavialand iets speciaals, namelijk het afvuren van de kanonnen op de steiger bij de Batavia. De kanonniers schieten gekleed in 17e -eeuwse kledij met replica’s van 17e-eeuws geschut en brengen daarmee de geschiedenis tot leven. Wat ga je doen? Uitgedost in historische kleding help je tijdens demonstraties mee met het voorbereiden, afvuren en schoonmaken van de kanonnen. Terwijl je dit doet geef je uitleg en vermaak je het publiek dat het spektakel vol spanning volgt. Je zorgt dat het proces van begin tot eind veilig verloopt. Wie zoeken we? • Je bent minimaal 18 jaar. • Je hebt interesse in historisch scheepsgeschut. • Het lijkt je leuk om uitleg te geven aan bezoekers. • Je werkt goed samen in een team. • Je bent stressbestendig en hebt een oog voor veiligheid. • Het bespelen van een muziekinstrument is een pré, maar niet noodzakelijk. • Je bent beschikbaar op de 1e zaterdagmiddag van de maand en een aantal zaterdagen in de schoolvakanties. • Je bent bereid om incidenteel mee te draaien bij speciale gelegenheden. Wat bieden wij? Een enthousiast, door de wol geverfd team met gevoel voor humor. Je krijgt een introductieperiode en er is kanonnierskleding en gehoorbescherming beschikbaar. Na afloop van het schieten houden wij een nabespreking onder het genot van een kop soep bereid door onze scheepskok Extra Voor deze activiteit heb je een wapenvergunning en kruitvergunning van Justis en Korpschefstaken nodig, hiervoor gelden hele specifieke eisen die we je graag nader toelichten. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Miki de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie.

Structureel
Lelystad

Vrijwilligers onderhoud Batavia

Batavialand

Wij zijn opzoek naar mensen met stevige knuisten die samen met ons de prachtige reconstructie van de Batavia willen onderhouden. Afdeling en rol Vind je het leuk om met je handen te werken dan is dit iets voor jou. De werkzaamheden vinden buiten en binnen plaats. De Batavia heeft regelmatig onderhoud nodig: van kleine reparaties tot groot onderhoud. Je houdt je bezig met schilderwerkzaamheden en houtbewerking. We gebruiken elektrisch gereedschap en handgereedschap zoals beitels etc. Wat verwachten we van jou? • Kennis en ervaring met werkzaamheden op het gebied van houtbewerking en/of schilderwerk. Heb je hier geen ervaring mee, maar ben je handig ook dan kun je reageren; • Je bent minimaal 1 dag per week aanwezig; • Je bent bereid ook af en toe in het weekend te werken; • Je het een goede fysieke conditie en kan goed in een team werken. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Miki Weststrate de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie.

Structureel
Lelystad

Vrijwilligers Bouw Waterschip

Batavialand

Wij zijn op zoek naar doeners met hart voor ambacht en cultuur. VRIJWILLIGERS AAN HET WOORD: “ IK VIND HET PRACHTIG OM SAMEN TE WERKEN AAN DE RECONSTRUCTIE VAN EEN 16DE -EEUWS WATERSCHIP OP AMBACHTELIJKE WIJZE” Afdeling en rol: We zoeken vrijwilligers die goed met hun handen kunnen werken en het ontzettend leuk om in onze unieke werkomgeving aan de slag te gaan. De werkzaamheden vinden veelal buiten plaats. Er is een enorme diversiteit aan werk: hout aftekenen, hout pasmaken, allerhande houtbewerkingen en mallen maken. Dit alles voor zowel kleine als grote bouwklussen. We gebruiken elektrisch gereedschap, stationaire machines (vlak-/vandiktebank) en handgereedschap zoals beitels etc. Wat verwachten we van jou? • Kennis en ervaring met werkzaamheden op het gebied van houtbewerking. Heb je hier geen ervaring mee, maar ben je handig ook dan kun je reageren. • Je bent minimaal 1 dag per week aanwezig; Je bent bereid in de nabije toekomst ook af en toe in het weekend te werken. • Je het een goede fysieke conditie en kan goed in een team werken. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Miki de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie.

Structureel

Anderen bekeken ook

Lelystad

Gastvrouw / Gastheer bij de Inloop van STIP

Clip GGz

Niets is ons te gek! Informatie verschaffen, advies geven en ondersteuning bieden aan mensen met psychische kwetsbaarheid waardoor deze optimaal kunnen (blijven) deelnemen aan de samenleving in Lelystad. Dat is wat wij doen bij het Steun en InformatiePunt STIP GGz Lelystad. Wij zijn een voor- en door- organisatie, waar iedereen zijn of haar expertise en / of ervaringskennis mag inzetten om een ander te ondersteunen. Óf om even op een ander te mogen leunen als het even niet zo goed gaat. Lijkt het je leuk om ook bij STIP als vrijwilliger aan de slag te gaan? Je bent van harte welkom met of zonder kwetsbaarheden. Bij iedere aanmelding voor vrijwilligerswerk gaan we in eerste instantie kijken wat er bij de aanstaande vrijwilliger het beste zal passen. Het kan zelfs zo zijn dat we nieuwe werkzaamheden zullen organiseren als dat specifiek nodig zou zijn. Er zijn verschillende nu bekende en vaste activiteiten en werkzaamheden die door de vrijwilligers gedaan kunnen worden: - voorlichting geven, - bezoekers bijstaan in hun zoektocht, - een luisterend oor bieden, - informatie verzamelen, - huishoudelijke zaken regelen (koffie en thee schenken etc.), - telefoon aannemen, - de website en / of de Socials bijhouden, - administratief ondersteunen etc. Kom gewoon eens langs tijdens één van de inloopmomenten om met ons kennis te maken. Dit kan op: - maandag in De Dukdalf, Punter, 8242EK Lelystad - dinsdag in De Waterbever, Voorstraat, 8226KB Lelystad - donderdag op De Waterspiegel, Neringsweg, 8224 KB Lelystad - vrijdag in Zuiderzee, Waddenlaan, 8223 CL Lelystad van 13.00 - 16.00 uur.

Structureel
Lelystad

Gastheer/gastvrouw gezocht!

Leger des Heils Midden-Nederland

Ben jij creatief, of juist sportief, of houd je wel van een spelletje? Of maak je graag een praatje? Wie weet kun je dan wel wat moois betekenen op onze opvanglocatie voor dak- en thuislozen! Wat ga je doen? We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens langs te komen op onze locatie om een praatje te maken of een spelletje te doen met onze bewoners. Ook leuk als je een andere hobby wilt delen.Ben je bijvoorbeeld creatief? En zie jij mogelijkheden om hierin één keer of vaker wat aan te bieden aan onze bewoners? Denk aan tekenen, schilderen, of wat voor bezigheid jou goed ligt? Of ben je heel sportief en zou je het leuk vinden om eens een sportieve activiteit met ons in te plannen voor onze bewoners? We komen graag met je in contact! Hoe mooi zou het zijn als onze bewoners zien dat er mensen zijn die, zonder tegenprestatie, contact met hen willen leggen en ze even willen afleiden van hun situatie! Wie ben jij: - Je hebt hart voor dak- en thuislozen; - Jij bent een mensenmens maar tegelijkertijd sta je stevig in je schoenen; - Jij bent betrouwbaar en bereid om met enige regelmaat beschikbaar te zijn (maar we houden rekening met jouw agenda) - we vragen (als je je structureler inzet) een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is gratis. Wat bieden wij: - De kans om een positieve impact te hebben om iemands leven; - Een leuke en leerzame vrijwilligerstaak in een boeiende organisatie - Trainingsaanbod voor vrijwilligers - WA-verzekering voor de uren dat je actief bent - Reiskostenvergoeding Over deze Leger des Heils-locatie: Dag- en nachtopvang Lelystad is een beschermde woonvorm voor dak- en thuisloze mannen die nergens anders terecht kunnen. Zij krijgen 24-uurs begeleiding, benodigdheden voor het eerste levensonderhoud en delen met een andere deelnemer een kamer. Het doel is om de deelnemer op een zo passend mogelijke vervolgplek te krijgen. Dit doen wij met aandacht, ondersteuning en begeleiding. Ben jij misschien wel die persoon die we zoeken? Of is je interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw reactie! Ook als je misschien maar deels in de omschrijving past, hopen we dat je toch gewoon reageert!

Structureel
Lelystad

Vrijwilliger voor een praatje, spelletje

Coloriet De Hoven

Als vrijwilliger bij Coloriet kun je je eigen interesses en talenten inzetten voor het blij maken van onze (oudere) bewoners en cliënten. Help bij één van de activiteiten of ondersteun op de huiskamer. Ga samen een frisse neus halen in de buitenlucht tijdens een wandeling of tocht op een duo-fiets. Maak iemand blij met het doen van een boodschap, een klusje in huis of het onderhoud van de tuin. Alle hulp is welkom! We hebben tal van werkzaamheden waar je bij kunt ondersteunen. Samen met een bewoner een wandelingetje maken, een spelletje doen op de huiskamer of 1 op 1 een praatje maken onder het genot van een kopje koffie/thee. Of bezoek ouderen die nog zelfstandig thuis wonen, (met de zorg van Coloriet dichtbij), zij vinden het fijn om bezoek te krijgen. Zo’n klein moment is een welkome onderbreking van de dag. Samen koffie drinken, een praatje maken of een spelletje doen. Misschien vindt jij dat lastige puzzelstukje waarmee de ander weer verder kan. Samen naar de markt of de winkel. Dat brengt de gezelligheid waar ze zo naar uitkijken. Maar je kunt iemand ook blij maken met door een klusje in huis te doen of met onderhoud van de tuin. De werktijden en aantal uren zijn in overleg en altijd afhankelijk van jouw beschikbare tijd. Het liefst bieden we onze bewoners structureel iets aan maar zo af en toe er echt even voor iemand zijn is minstens zo belangrijk. We vinden het belangrijk dat je geduldig bent, humor hebt en zelf een praatje aan kunt gaan met onze verschillende bewoners. We waarderen het wanneer je net zo met onze bewoners omgaat , zoals je zelf wilt dat er met jou wordt omgegaan. We bieden trainingen aan over verschillende thema's. Je mag zelf ook aangeven aan welke training je behoefte hebt, zodat we kunnen inspelen op de behoeften van de vrijwilligers. Bij aanvang van je werk krijg je een aanspreekpunt aangewezen. Hij of zij maakt je wegwijs en je kunt eventuele vragen aan hem of haar stellen.

Structureel
Lelystad

Hou je van gezelligheid? Dan zoeken wij jou!

Coloriet De Hoven

Elke dinsdag vind het er wisselend programma plaats waar bewoners uit de Hoven graag naar toe gaan. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die daarbij willen ondersteunen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het klaarzetten van de ruimte, alsook willen ondersteunen bij de activiteit en na afloop willen helpen met opruimen. Het gaat om de dinsdagochtend 9:30 uur tot 12:00 uur of van 14:00 uur tot 16:30 uur. Je moet fysiek in staat om rolstoel te kunnen duwen en wij vragen een voldoende beheersing van de nederlandse taal. Vrijwilligers krijgen bij coloriet jaarlijks verschillende scholingen aangeboden

Structureel
Lelystad

Samen winkelen

Coloriet De Hoven

Vind jij het leuk om deze lieve vrouw te helpen met het winkelen? Lieve zelfstandig wonende mevrouw is op zoek naar een pittige (het liefst vrouwelijke) vrijwilliger. Mevrouw zou heel graag willen dat de vrijwilliger mee gaat om te hepen. Zij heeft een rollator en een scootmobiel, en die kan ze beide niet meenemen, terwijl ze beide wel nodig heeft, omdat ze met haar scootmobiel niet meer in alle winkels kan. Met de rollator kleine beetjes lopen lukt haar wel, en daar geniet mevrouw van. Ze zou het fantstisch vinden om wekelijks een keer te kunnen winkel. De tijden/dagen moeten dan in onderling overleg worden bepaald. Wij zoeken een enthousiast persoon met voldoende empatisch vermogen en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Vanzelfsprekend staan wij je met raad en daad bij en kun je altijd op ons terugvallen.

Structureel
Lelystad

Zorgvrijwilliger/ Patientsupport

Welzijn Lelystad Zorgvrijwilligers

Twee horen meer dan één. Vind je het leuk om iemand te begeleiden naar het ziekenhuis? Word dan vrijwilliger patientsupport. Hoe zien de werkzaamheden er uit? Als vrijwilliger begeleidt je mensen naar het ziekenhuis of naar andere specialisten, zoals de audicien, de opticien, de fysiotherapeut enz., (soms vindt de afspraak buiten Lelystad plaats). Je helpt de hulpvrager bij de voorbereiding op het gesprek met de arts of specialist. Je staat de hulpvrager bij tijdens de communicatie in de spreekkamer en het na-gesprek en bij de opvang van emoties. Je begeleidt de hulpvrager tijdens het vervoer van en naar het ziekenhuis/specialist. Werktijden Werktijden in overleg (altijd overdag en doordeweeks). Op afroep. Als Welzijn Lelystad bieden wij een prettige en informele werksfeer; begeleiding en ondersteuning op maat; een basistraining; enkele keren per jaar een vrijblijvende bijeenkomsten waarin we elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen, elkaar inspirerende en nieuwe kennis kunnen opdoen; één keer per jaar een gezellig samenzijn met vrijwilligers en een bedankje aan het einde van het jaar.

Structureel
Lelystad

Zwem vrijwilliger

Interakt Contour

Ben jij niet bang voor water en kan je anderen motiveren tot het aangaan van uitdagingen? Ben je sociaal en kan je je verplaatsen in de ander? Dan komen we graag in contact met jou! Onze dagbesteding voor mensen met NAH (Niet aangeboren Hersenletsel) gaat wekelijks zwemmen op maandag morgen bij de Koploper. Voor onze zwem activiteit zijn we op zoek naar een vrijwilliger die onze cliënten naast onze vaste begeleider kan ondersteunen tijdens het volgen van deze activiteit en het uitvoeren van de verschillende bewegings oefeningen in het water. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan onderzoeken we graag tijdens een eerste kennismaking wat we voor elkaar kunnen betekenen. Leggen we meer uit over InteraktContour en onze doelgroep en wat deze vrijwilligersfunctie precies inhoudt.

Structureel
Lelystad

Vrijwilliger Onderwijsassistent

Kubus

Ben jij iemand die vol energie zijn handen uit de mouwen steekt? Heb je een groot hart voor kinderen en een passie voor onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken gedreven vrijwilligers die onze vakdocenten op basisscholen willen ondersteunen en assisteren. Als vrijwilliger ben jij het extra paar handen waar leerkrachten naar verlangen. Jouw taken variëren, afhankelijk van de activiteit, en omvatten onder andere: • assisteren van de vakdocent tijdens lessen kunstonderwijs op basisscholen in Lelystad • klaarzetten van materialen • helpen met opruimen na afloop van de les • leerlingen helpen tijdens de lessen • een oogje in het zeil houden Wat verwachten wij van jou • Je hebt oog voor kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken • Je bent bevlogen en betrokken, met een passie voor onderwijs • Geduld en flexibiliteit zijn jouw sterke punten • Je kan goed samenwerken • Initiatief nemen en werk zien zijn voor jou vanzelfsprekend • Je staat stevig in je schoenen • Je beschikt over goede pedagogische kwaliteiten -• minimaal één dag(deel) per week beschikbaar tijdens schoolweken Ervaring in het onderwijs zou geweldig zijn, maar het is geen vereiste. Wat bieden wij jou? • Een dynamische en creatieve omgeving; • Volwaardige lid van ons culturele team; • Een exclusief kijkje achter de schermen; • Ruimte voor persoonlijke groei en initiatieven; • Begeleiding bij je vrijwilligerswerk; • Toegang tot jaarlijkse medewerkersactiviteiten; • Vrijwilligersuitjes. Meld je nu aan en ontdek hoe jij als vrijwilliger het verschil kunt maken op basisscholen in Lelystad. Jouw hulp wordt met open armen ontvangen!

Structureel
Lelystad

Vrijwilligers gezocht!

Buurtcamping Jolpark Lelystad

Wij organiseren dit jaar een BuurtCamping op 23, 24 & 25 augustus 2024 in het Jolpark. Dit doen we met een heel Team van vrijwilligers, en wie weet binnenkort ook met jou! Wat zijn de taken op z'n camping? Er worden activiteiten georganiseerd, we hebben een stukje horeca waar extra handen welkom zijn, bij de op- en afbouw word hulp gewaardeerd, ook zal daar het stukje schoonmaken van sanitair en corvee bij horen. Wij verzorgen voor jou als vrijwilliger de lunch en wij plannen jou in op de momenten dat jij je beschikbaar stelt. Ook heel belangrijk is, is dat er regelmatig een vergadering is om jullie van informatie te voorzien en vragen te beantwoorden. Wij staan periodiek ook op de markt. Ook hier als je het leuk vind mag je helpen met het promoten van De BuurtCamping! Heb je al zin gekregen of jeuken je handen om hier aan mee te werken? Bericht Theresia (Vrijwilligerscoördinator) en wie weet mogen wij jou in ons Team verwelkomen!

22-08-2024 en 4 meer
MDT