Ik zoek hulp

De vrijwilligers vacaturebank van Welzijn Lelystad is hét platform voor vrijwilligerswerk in Lelystad. Op www.vrijwilligerslelystad.nl kunnen maatschappelijke organisaties, stichtingen of verenigingen zonder winstoogmerk zich gratis registreren.  Het gaat hierbij om verenigingen en stichtingen die gevestigd zijn in Lelystad, eventueel in oprichting. Organisaties die niet gevestigd zijn in Lelystad, maar wel specifiek voor Lelystad vrijwilligers zoeken, kunnen ook geregistreerd worden.  

Er kunnen meerdere gebruikers binnen de organisatie op één account geregistreerd worden. Met uw account kunt u eenvoudig zelf vacatures toevoegen en wijzigen. Misschien wilt u liever zelf op zoek en kandidaten benaderen? Via onze Kandidatenbank bieden we hiervoor de mogelijkheid en kunt u zelf geschikte kandidaten benaderen. De kandidatenbank is alleen toegankelijk voor wie zich op www.vrijwilligerslelystad.nl geregistreerd heeft. 

Ook voor het delen van kennis biedt www.vrijwilligerslelystad.nl meerdere mogelijkheden. Via de Kennisbank kunt u allerhande informatie vinden over bijvoorbeeld vrijwilligersvergoedingen, tips over het werven van vrijwilligers of hoe u een veilige omgeving creëert voor uw vrijwilliger. Maar ook kunt u hier zelf informatie delen, wat interessant is voor andere organisaties of vrijwilligers.  

Voor vragen kunt u mailen naar vacaturebank@welzijnlelystad.nl . Wij helpen u graag verder! 

Ben u op zoek naar hulp, en wilt u zich als organisatie aanmelden? Klik dan hier.