Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad nieuws

LelystadDoet Event 2020 gaat niet door

10 februari 2020

LelystadDoet Event 2020 gaat niet door Elke twee jaar organiseert LelystadDoet het LelystadDoet Event. Tijdens dit evenement presenteren maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen zich op een interactieve manier aan het publiek. Het publiek kan zich laten informeren over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in Lelystad en hier op een leuke en interactieve manier mee kennismaken of meedoen aan één van de andere leuke workshops, die georganiseerd worden voor groot en klein.

 

Er is gezocht naar mogelijkheden om het Event in 2020 te kunnen organiseren. Zoals bekend is, hebben we in Lelystad te maken met forse bezuinigingen. Hierdoor hebben we de afweging moeten maken of het Event dit jaar doorgang kon vinden. Helaas is gebleken dat de middelen in 2020 hiervoor ontbreken. Na de zomer gaan we met de gemeente opnieuw beoordelen of, hoe en wanneer we het Event vorm kunnen gaan geven.

Graag vernemen we van u als organisatie waar de behoefte ligt voor een eventuele volgende editie. Wilt u hierin een actieve rol spelen? Ook dat kan! Neem dan contact op met Michelle de Jongh, m.dejongh@welzijnlelystad.nl of belt u naar 0320-707159.