Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad nieuws

Kom ook naar de Beursvloer 2020!

11 februari 2020

Kom ook naar de Beursvloer 2020! Wij nodigen u van harte uit voor de Beursvloer 2020. Hét sociale netwerkevenement dat u niet wilt missen!

 

Datum: 5 maart 2020
Tijd: 17:00 - 19:00
Locatie: De Rabobank, Ravelijn 50, Lelystad


Deelname is kosteloos!

Maak verbinding op de Beursvloer
Heeft uw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt uw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer matchen we vraag en aanbod met gesloten beurs. Ons doel is zoveel mogelijk matches te maken zonder dat hier een euro aan te pas komt. Doet u ook mee?

Waarom meedoen aan de Beursvloer?
Voor bedrijven: deelname aan de Beursvloer bevordert uw maatschappelijke betrokkenheid. U doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd.
Voor stichtingen en verenigingen: misschien heeft u behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor uw vereniging of stichting een uitkomst zijn!

Tijdens het evenement bent u verzekerd van muzikaal entertainment en catering.

Matchen van vraag & aanbod
Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar tijdens de Beursvloer bij de Rabobank in Lelystad. Hulpvragen van maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. Maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. Voor bedrijven de kans maatschappelijk van betekenis te zijn. 

Wilt u deelnemen aan de Beursvloer? Meld u hier aan en geef daarbij aan wat uw hulpvraag en/of aanbod is. Heeft u nog geen directe vraag of een aanbod? Ook dan kunt u zich gewoon aanmelden!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Michelle de Jongh, m.dejongh@welzijnlelystad.nl of bel met 0320 707159.