Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad nieuws

13e Editie Beursvloer Lelystad kent recordaantal matches

9 maart 2020

13e Editie Beursvloer Lelystad kent recordaantal matches Op donderdag 5 maart heeft Beursvloer Lelystad voor de 13e keer plaatsgevonden. Gastlocatie was dit jaar Rabobank Lelystad in samenwerking met Places to Work. Meer dan 160 maatschappelijke organisaties, stichtingen, verenigingen en bedrijven uit Lelystad waren aanwezig. Het aantal deelnemers is niet eerder zó hoog geweest: er zijn 115 mooie matches gemaakt met een totale waarde van €62.580!

 

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan de deelnemers op de beursvloer met elkaar in gesprek om zoveel mogelijk  matches te maken. Alles uiteraard met gesloten beurs en in de vorm van menskracht, materialen en middelen ter verbetering van de leefkwaliteit voor de inwoners van onze stad en natuurlijk door het doen van leuke tegenprestaties. Jan Dekker, directeur Welzijn Lelystad: ‘het is mooi om te zien hoeveel ondernemers in Lelystad maatschappelijk betrokken zijn en verbinding zoeken en aangaan met maatschappelijke organisaties. Dat is ook een goed voorbeeld voor onze nieuwe generatie, die we graag willen stimuleren om zich betrokken in te zetten voor onze maatschappij’. De Beursvloer werd geopend door wethouder Nelly den Os. ‘De belangstelling voor de Beursvloer laat zien hoe maatschappelijk betrokken Lelystad is. Ik vind het mooi om te zien dat de bereidheid om elkaar te helpen in het versterken van de eigen kracht groot is’, aldus wethouder Nelly den Os. Erik van Ekeris, directeur van Ansul Brandbeveiliging, is al sinds jaar en dag betrokken bij de organisatie van de beursvloer: ‘maatschappelijk betrokken ondernemen hebben wij hoog in het vaandel staan. Het is mooi om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren en stichtingen en verenigingen te kunnen helpen. Ook dit jaar hebben we weer hele mooie matches kunnen maken!’.

Het evenement werd muzikaal opgeluisterd door ´De Boeierband. De Beursvloer is bezocht door zo’n 350 mensen. Elk jaar wordt ook een ´match van de dag´ bekend gemaakt. Dit jaar is deze match gemaakt door Amex en 4Fusionvoor het plaatsen van 10 zonnecollectoren en 2 wijnvaten (regentonnen) .

De Beursvloer is een initiatief van Welzijn Lelystad (uitgevoerd door LelystadDoet) in samenwerking met de Lelystadse Uitdaging. Voor meer informatie over de Beursvloer en de gemaakte matches verwijzen wij u naar de website van de beursvloer: www.beursvloerlelystad.nl.