Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad nieuws

LelystadDoet houdt weer inloop!

14 september 2020

LelystadDoet houdt weer inloop! Wil je meer weten over vrijwilligerswerk? Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Dan ben je van harte welkom op ons inloopspreekuur op donderdag 24 september tussen 13.00 en 15.00 uur in de Flevomeer Bibliotheek. We zitten op de 1e verdieping bij Huis voor Taal. Voor elke bezoeker van ons inloopspreekuur hebben we een kleine attentie.

 

Het inloopspreekuur van LelystadDoet is in samenwerking met Huis voor Taal, Flevomeer Bibliotheek Lelystad en Welzijn Lelystad.

Door het coronavirus heeft LelystadDoet de inloopspreekuren tijdelijk niet meer kunnen organiseren. Binnen de huidige COVID19-maatregelen is momenteel weer iets meer mogelijk en hanteren we de richtlijnen van het kabinet en RIVM. Wel adviseren we ten alle tijden om de laatste stand van zaken te blijven volgen via onze website lelystaddoet.nl of onze social media kanalen @lelystaddoet. Neem je liever eerst contact met ons op? Dat kan via lelystaddoet@welzijnlelystad.nl of telefonisch 0320 707159 en vraag naar Doortje Spruit.